3 اشتباه در املا – درمانگر اختلال یادگیری در تهران

3 اشتباه در املا

 

 کودکان و بزرگسالان، در زبان مادری و غیر مادری و افرادی که با مشکلات یادگیری به طور یکسان می توانند با ناسازگاری هایی در  املا روبرو شوند.

مثلا در زبان انگلیسی، بیش از یک حرف یا ترکیب حرف برای نشان دادن یک صدا استفاده می شود. صدای ف (F ) گاهی تنها و گاهی با ترکیب پی و اچ ( PH ) صدای اف میدهد.

تعدادی از قوانین و الگوهای املایی انگلیسی وجود دارد، همیشه وقتی که شما برای اولین بار آن را شنیدید، واضح نیست که چگونه یک کلمه باید تلفظ شود. استثنائات زیادی نیز برای قوانین وجود دارد.

 

ارائه خدمات تخصصی نوروفیدبک در حیطه افزایش عملکرد ذهنی 

 

برای درست نوشتن و خواندن نیاز است که از مهد کودک و پیش دبستانی با کودکان در مهارتهای ظریف ، جهت یابی ، بازی هایی که باعث تقویت عضلات دست ، بازو و ماهیچه و دقت دیداری و شنیداری میشود استفاده کرد تا مانع از اشتباهات انها در دوره دبستان و یا بالاتر شود.

با این حال، ممکن است مشکلات املایی همچنان تا دبیرستان و حتی بزرگسالی ادامه پیدا کند.

این که آیا یک فرد مستعد اشتباهات املایی است یا نه، می تواند به تعدادی از عوامل مانند چگونگی خواندن و نوشتن هر زبان دیگری که می داند وتعداد واژگان گفتاری بستگی دارد.

 

دلایل مشکلات نوشتن و املا چه هستند؟

 

نارساخوانی

نارساخوانی می تواند بر روی اینکه فرد چگونه کلمات را میخواند تاثیر گذارد .حافظه کوتاه مدت و به خاطر سپردن قواعد باعث میشود مشکل در خواندن ایجاد شود .

 

دیسپراکسیا

مشکلات مهارت های حرکتی مانند دیسپراکسی، همچنین می تواند باعث مشکلات املایی شود؛ زیرا آنها موقع نوشتن از لحاظ جسمی دچار مشکل و درد  در ناحیه دست میشوند و این باعث می شود که فرد از لحاظ املایی متنفر شوند.

 

دیس گرافیک یا اختلال در نوشتن 

دیس گرافیک یا اختلال نوشتن یک مشکل یادگیری است که نوشتن را پیچیده می کند و معمولا در بسیاری از کلمات اشتباه نوشته میشوند.

 

اختلالات بینایی و مشکلات پردازش تصویری

کودکان و بزرگسالانی که با اختلالات بینایی یا مشکلات پردازش تصویری مبارزه می کنند ممکن است دراملا  نوشتن دچار مشکل شوند.

 

مشکلات رایج در اختلال دیکته

بزرگ یا خیلی کوچک نوشتن کلمات

نقطه یا سر کج زیادی یا کم گذاشتن

عدم نوشتن بر روی یک خط راست

جابه جایی حروف

معکوس نویسی

بدخط نوشتن

 

 

منبع

روانشناس و نوروتراپیست

مریم عبداللهی 

روانشناس و نوروتراپیست

درمانگر تخصصی اختلال یادگیری 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا